matsvinn

Internrevisionsutbildning i FSSC 22000 och ISO 22000

Din organisations livsmedelssäkerhetssystem måste kontinuerligt  utvärderas för att säkerställa säkerhet, effektivitet och efterlevnad. Bureau Veritas ger grundläggande kunskaper om alla viktiga standarder, vilket ger det möjlighet att genomföra effektiva internrevisioner. Vi utrustar ditt team med de kunskaper och färdigheter som krävs för att identifiera, analysera och rapportera avvikelser.

Vår utbildning hjälper dig att kunna använda interna revisioner som ett effektivt verktyg. Interna revisioner är ett krav för att få och bibehålla certifikat inom FSSC 22000 och ISO 22000. Med rätt utbildning kan interna revisorer bidra med utveckling av ledningssystem och företagets arbete med livsmedelssäkerhet. 

Information

  • Längd

    2 dagar

  • Pris

    12 500 SEK ex moms

  • Kursledare

    Nicklas Bergvall

  • Uppsala

    15-16 maj
    25-26 september

Ur utbildningen

  • Vad är internrevision
  • Internrevisorns roll och agerande
  • Revisionsprocessen
  • Termer och begrepp
  • Dokumentation
  • Planera revision
  • Genomföra revision
  • Rapportera revision
  • Skriftligt prov

Utbildningsmål

Efter utbildningen kommer du ha kunskap och förståelse om:

  • Hur man planerar en revision baserat på riskbaserat tänkande

  • Hur man avgör om något är en avvikelse eller ett förbättringsförslag

  • Hur man genomför en revision

  • Hur man dokumenterar en revisionsrapport med tillhörande dokumentation

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som ska ansvara för planering av revisioner och/eller ska arbeta med att genomföra internrevisioner mot ISO 22000 och/eller FSSC 22000. 

Förkunskaper

Utbildningen är en fördjupningsutbildning som bygger på förkunskaper från Grundutbildning i  ISO 22000 & FSCC 22000" hos oss eller motsvarande hos annan utbildningsleverantör alternativt lång erfarenhet och god kunskap om kraven i standarden.

Kontakt

Bureau Veritas Utbildningar
Telefon: +46 (0)761881314
031-60 65 00
Mail: TRGSWEDENmail@bureauveritas.com