VDA

VDA 6.3 Processrevision

En processrevision enligt VDA 6.3 är ett mycket effektivt sätt att genomföra revisioner i verksamheten genom att granska förutsättningarna för att leverera till fordonsindustrin. Metoden bygger på att poängsätta olika delar av organisationen beroende på hur väl man uppfyller kraven i VDA 6.3. Denna kurs ger endast en översiktsbild på hur VDA 6.3 fungerar. Man blir inte certifierad VDA 6.3 revisor efter denna utbildning.

Överensstämmelse med VDA 6.3 är ett krav för att leverera bildelar till tyska biltillverkare. 

 • Information

  Längd: 2 dagar

  Pris: 9,900kr (ex moms)

 • Distans

  31 maj - 1 juni

 • Kursledare

  Christos Skodras

För vem?

Kursen riktar sig främst mot internrevisorer inom IATF.

Utbildningen kräver ingen förkunskap men för att få ut så mycket som möjligt av kursen rekommenderar vi att man tidigare gått en intern revisionsutbildning. 

Syfte och mål

Syftet med kursen är att öka föreståelsen för revisionsmetodiken enligt VDA 6.3.

Man blir inte certifierad VDA 6.3 revisor efter denna kurs.

Övrig information

När du väljer kurser från Bureau Veritas väljer du också erfarna lärare som till vardags arbetar som revisorer. Våra lärare är akademiskt skickliga med många års praktisk erfarenhet. Den erfarenhet som de samlat på sig genom hundratals revisioner kommer till dig genom tips, råd och inspiration.

Kursledaren är godkänd tredjepartsrevisor i IATF 16949.

Om VDA 6.3 Processrevision

I kursen VDA 6.3 Processrevision presenteras regelverket VDA 6.3 tillsammans med revisionsmetodiken. Kursen blandar teoretiska block och praktiska övningar för att ge deltagaren en ökad förståelse. 

Kontakt

Telefon: +46 (0)31-60 65 33

Mail: TRGSWEDENmail@bureauveritas.com