FMEA

AIAG-VDA FMEA 

FMEA-analys är ett välbeprövat verktyg som många bolag använder sig av inom olika branscher för att analysera effekten av feltyper som kan uppstå i exempelvis produktionsprocesserna eller vid en nykonstruktion av produkt. Det kan användas för att hantera risker inom både produkt och processutveckling och passar lika bra vid utveckling av en bil som av en medicinteknisk produkt. Bureau Veritas kurs i FMEA ger ditt team den kunskap och färdigheter som krävs för att implementera, underhålla och granska FMEA analyser. I kursen får ni också lära er metodiken för FMEA för att kunna förutse och förebygga fel. 

 

 • Information

  Längd: 1 dag

  Pris: 5,900kr (ex. moms)

 • Distans

  25 mars
  6 maj

 • Kursledare

  Christos Skodras

För vem?

Vår kurs i FMEA riktar sig till de inom företaget som är delaktiga i FMEA. 

Utbildningen kräver ingen förkunskap men det är bra om man har kunskaper i den gamla FMEA.

Syfte och mål

Efter avslutad kurs kommer deltagarna ha en förståelse i skillnaden mellan den nya och den gamla FMEA:an

Övrig information

När du väljer kurser från Bureau Veritas väljer du också erfarna lärare som till vardags arbetar som revisorer. Våra lärare är akademiskt skickliga med många års praktisk erfarenhet. Den erfarenhet som de samlat på sig genom hundratals revisioner kommer till dig genom tips, råd och inspiration.

Kursledaren är godkänd tredjepartsrevisor i IATF 16949. 

Om AIAG-VDA FMEA 

I kursen går vi igenom den nya AIAG VDA FMEA som utkom i juni 2019. Kursen blandar teoretiska block och praktiska övningar för att ge deltagaren en ökad förståelse.  

Kontakt

Telefon: +46 (0)31-60 65 33

Mail: TRGSWEDENmail@bureauveritas.com