Tjänst

Servicesektorn

DOKUMENTERA SERVICESEKTORNS UPPFYLLNING AV LAGAR OCH STANDARDER

Om ditt företag är verksamt inom tjänstesektorn inklusive hälsosektorn, telekommunikation, turism, restaurang, catering eller liknande kan vi säkerställa dokumentation av efterlevnad av lagar och standarder inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och livsmedelssäkerhet.
 

DINA UTMANINGAR

  • Arbetsmiljö - En hälsosam arbetsmiljö har många ansikten; trygghet, välmående, glädje, engagemang och vinst. Att bygga ett certifierat arbetsmiljöledningssystem säkerställer ett uthålligt fokus på en god och säker arbetsmiljö. Ett fokus som involverar arbetsmiljön i det dagliga arbetet.
  • Medicintekniska produkter – Det finns ett ökande krav på att underleverantörer till läkemedelsindustrin ska leva upp till de väsentliga kraven i MDD (Medical Device Directive) och vara certifierade enligt ISO 13485-standarden. Bland annat EU-direktiv, nationella förordningar och harmoniserade standarder kräver ett systematiskt arbetssätt för kvalitetssäkring för alla tillverkare av medicintekniska produkter.
  • Produktcertifieringar – Arbetar du med produkter i samband med asfaltering av vägar eller inom byggbranschen finns det ett stort antal lagar och förordningar som ska följas. Bureau Veritas erbjuder produktcertifiering inom bl.a. betong, asfalt, murbruk & byggkalk samt värmeisolering.
  • Livsmedelssäkerhet – Konsumenter och myndigheter kräver i allt högre grad att maten vi alla äter ska vara av hög kvalitet och säkerhet. Bureau Veritas erbjuder inspektion, certifiering och rådgivning, vilket säkerställer dig ett systematiskt förhållningssätt till livsmedelssäkerhet och god hygien.

UPPTÄCK VÅRA TJÄNSTER INOM SERVICESEKTORN

HITTADE DU INTE det du sökte?

Skicka oss ett meddelande direkt i vårt kontaktformulär. Vi står redo att hjälpa dig.

Kontakt

Bureau Veritas Sverige
Telefon: +46 (0)31 60 65 00
Mail: info-se@bureauveritas.com