women at computer

Events & downloads

På denna sidan har möjligthet att följa våra senaste uppdateringar. Du har möjligheten att följa och ladda ner våra webbinarium och ta del av våra olika whitepapers.

På Bureau Veritas har vi fått mycket erfarenhet av att hålla online-event. Vi erbjuder därför regelbundet ett urval av olika webbseminarier och onlineevenemang, som säkerställer att du hålls uppdaterad med utvecklingen, t.ex. inom Informationssäkerhet, hållbarhet, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och mycket mer.

NYHET HOS OSS:  Sustainability conference 

30 maj 2023
 

I vår anordnar Bureau Veritas en stor hållbarhetskonferens, mitt i centrala Göteborg, på Gothia Towers.

Den 30e maj är det dags för vår hållbarhetskonferens där vi bland annat kommer gå in på ämnen som cirkulär ekonomi, CSRD och hållbarhet inom olika branscher.

Vår konferens kommer ge er en tydlig bild av framtidens krav för hållbarhet. Vi har även samlat en rad av intressanta talare som under en längre arbetat med hållbarhetsfrågor och som vill dela med sig av sin kunskap. Evenemanget vänder sig till personer, organisationer och företag som vill inspireras, och utveckla sin kunskap genom att lyssna till framgångsberättelser, tips och best practises kopplade till hållbarhet. Det blir ett fullspäckat program med föredrag som ger en överblick för alla olika delar inom hållbarhet.

LADDA NER VÅRA WEBBINARIUM OCH WHITEPAPERS

WEBINAR | INFORMATIONSSÄKERHET