automotive

Kurser i IATF 16949

I decennier har aktörer inom bilindustrin byggt upp ett antal vanliga verktyg som har skapat betydande kvalitetsförbättringar i hela leveranskedjan.

Men det är inte bara här toppstyrning av kvalitetsstyrning visar sitt värde. De allra flesta företag har och drar nytta av att förbättra planeringen, effektivisera processer och minimera fel och kostnader. Detta kan man lära sig från fordonsindustrin. Ta en titt under motorhuven på förbättringsverktygen och ge kvalitetsarbetet full gas.

Ofta är det de tre små bokstäverna "GTI" på baksidan av bilen som avslöjar speciella egenskaper. Nu kan du också komma med namn som FMEA, VDA, APQP och PPAP och andra kvalitetsverktyg ge dig extra hästkrafter i kunddialogen. Verktygen är alla en del av IATF 16949, som är grunden i bilindustrins kvalitetsarbete.

Dessa verktyg fokuserar på 0 fel, 100% leveranssäkerhet, små toleranser och hög precision. Något som är ett krav för alla leverantörer till bilindustrin, men som många andra företag också kan njuta av. Vill du lyfta taket för ditt företags kvalitetsstyrning och ge dig själv nya utvecklingsmöjligheter? Då har Bureau Veritas kursen för dig.

VÅRA KURSER INOM IATF 16949

Kontakt

Telefon: +46 (0)31 60 65 33

Mail: TRGSWEDENmail@bureauveritas.com