automotive

Utbildningar i IATF 16949

Ett utbildat team är viktigt för att ligga först i klungan i en alltmer konkurrenskraftig transport- och mobilitetsindustri. De globala fordonssektorerna står inför större lagkrav. Digital innovation utvecklar industrin i oöverträffad skala och utsätter företag - från OEM, leverantörer, till distributörer - för nya risker. Konsumenternas efterfrågan har aldrig varit större för säkerhet, miljö och socialt ansvar.

Se till att ditt team är utrustad med kompetensen och kunskapen för att hantera dessa utmaningar med Bureau Veritas utbildningar.

IATF 16949
Det är avgörande att anställda inom bilindustrileverantörsorganisationer förstår hur man implementerar och underhåller IATF 16949. Bureau Veritas erbjuder en rad expertledda utbildningar för IATF 16949 - från en genomgång av krav och verktyg till interna revision - för att hjälpa dig att säkerställa att ditt team kan planera, implementera, utvärdera och förbättra Automotive Quality Management Systems i enlighet med IATF 16949.

FMEA
FMEA-analys är ett välbeprövat verktyg som många bolag använder sig av inom olika branscher. Det kan användas för att hantera risker inom både produkt och processutveckling och passar lika bra vid utveckling av en bil som av en medicinteknisk produkt. Bureau Veritas utbildning i FMEA ger ditt team den kunskap och färdigheter som krävs för att implementera, underhålla och granska FMEA analyser.

APQP och PPAP 
Kärnverktyg för bilkvalitet som APQP-processen (Advanced Product Quality Planning) och PPAP-processen (Process Part Approval Processes) är grundläggande aspekter av ett effektivt IATF 16949-kompatibelt kvalitetsstyrningssystem för fordon. Bureau Veritas erbjuder en endagsutbildning i APQP & PAPP utformad av branschexperter som kommer att förse dina team med kunskapen att behärska dessa kärnverktyg.

VÅRA utbildningar INOM IATF 16949

 

 

Kontakt

Bureau Veritas Utbildningar
Telefon: +46 (0)761881314
031-60 65 00
Mail: TRGSWEDENmail@bureauveritas.com