Harbour

Pre-shipment Inspektion

Import spelar en stor roll i de flesta ekonomier för att skydda medborgarna från undermåliga importerade varor. I en alltmer globaliserad värld försöker regeringar också visa att de är en effektiv plats att göra affärer på. Detta innebär att säkerställa transparenta processer för företag och medborgare, och snabb tullklarering för import.

HUR VI hjälper DIG

Bureau Veritas samarbetar med regeringar för att kontrollera importen till sina länder och skydda medborgarna. Vi har utvecklat en rad digitala tjänster som ökar effektiviteten.

  • Skydda lokalbefolkningen
    Bureau Veritas är ackrediterat för att utföra verifiering av överensstämmelse, bedöma varor vid exportstället och utfärda intyg om överensstämmelse till exportörer. Målet: att säkerställa att undermåliga varor inte kommer in i ett land.
  • Effektiv tullklarering
    Bureau Veritas är ledande inom Single Window-koncessioner. Dessa innovativa digitala system minskar tulltiden och förbättrar handeln och transparensen. De tillåter handlare att lämna in information till ett enda organ för att uppfylla alla import- eller exportrelaterade myndighetskrav.
  • Förbättra skatteuppbörden
    Kontroll av import med hjälp av röntgenskannrar gör det möjligt för länder att kontrollera att produkter och deras importerade kvantiteter överensstämmer med tulldeklarationer. Vi installerar och driver skannrar för länder, hjälper länder att öka skatteintäkterna och förhindra illegal import.