Hitachi energy diplom
Case studies

FÖRETAGSINTERN UTBILDNING MED HITACHI ENERGY

05.16.24

Hitachi Energy arbetar med att utveckla och implementera innovativa lösningar för att möta de ständigt ökande energibehoven i världen samtidigt som de strävar efter att minska miljöpåverkan och främja hållbarhet. Deras produkter och tjänster används av energiföretag, industrier, kommuner och andra företag över hela världen för att säkra tillförlitlig och effektiv energiförsörjning. På frågan kring deras arbete svarar deras kvalitetschef Maria Beijbom:

Vi gör högspänningsprodukter och lösningar för våra kunder för att kunna skapa bättre hållbarhet och flexibilitet i den nya energiomställningen.

Hitachi Energy har samarbetat med Bureau Veritas under en längre tid. Hitachi Energy har varit certifierade med BV sedan 2011, men även använt BV som utbildningsföretag sedan 2015.

Hur är Bureau Veritas ett stöd för era utbildningar?

År 2015 insåg vi att vi kommer att behöva göra en större insats för våra revisorer, eftersom det kom en hel del nya standarder. Det var då uppenbart för oss att vi skulle gå vidare med Bureau Veritas som redan var vårt valda certifieringsorgan. Tillsammans utvecklade och utbildade vi alla revisorer i verksamheten, vilket var en jättestor insats,” förklarar Maria. 

Utbildningarna har gett oss en helt ny bas av revisorer som har kompetens och förståelse för både hur det är att revidera, men också för de standarder som vi jobbar gentemot,” fortsätter hon.

Genom ett samarbete där BV kommer in som en extern partner till Hitachi Energys företagsinterna utbildningar så skapas det fler möjliheter för Hitachi Energy att kunna möta sina kunders krav och vi på Bureau Veritas får en större inblick i deras verksamhet.

Det är en win-win-situation” avslutar Maria Beijbom med och det kan vi på BV bara hålla med om.

Se filmen nedan för att få en större inblick i Hitachi Energys arbete och deras samarbete med oss. 

Är ditt företag i behov av utbildning?

KONTAKT

Bureau Veritas Solutions
Telefon:  +46 (0) 76-188 13 14
Mail: Solutions.swe@bureauveritas.com