Bureau Veritas Automotive Conference

Automotive conference 2020

Oct. 16 2020
Summary

16:e oktober 2020

För femte året i rad anordnar vi Bureau Veritas Automotive Conference!

Konferensen har tidigare år varit mycket uppskattad och kommer att innehålla en rad intressanta talare.

Evenemanget vänder sig till personer, organisationer och företag som vill inspireras, och utveckla sin kunskap genom att lyssna till framgångsberättelser, tips och best practises kopplade till fordonsbranschen.

Bureau Veritas Automotive Conference kommer i år att anordnas digitalt.

Vi ser fram emot att se er där!

Program

8:30 Gabriel Bosaeus, Bureau Veritas Sverige

9:00  Johan Hellsing, CEVT

9:45 Energiboost

10:00 Stephane Ponthieux, Bureau Veritas Group

11:00 Energiboost

11:15 Lina Emilsson, Northvolt

12:00 Slut - Tack för att ni kom!

 

Talarna

Portrait of Gabriel Bosaeus

Gabriel Bosaeus, Bureau Veritas Sverige

I samband med Bureau Veritas Automotive Conference 2020 kommer Gabriel Bosaeus från Bureau Veritas presentera CARA (Common Audit Report Application), det nya rapporteringsverktyget inom IATF som kommer att bli obligatorisk för samtliga IATF revisioner under hösten 2020, även om kunden är mitt i en pågående revisionscykel.

Gabriel kommer bland annat presentera fördelarna med CARA och hur det fungerar samtidigt som ni får möjlighet att ställa era frågor om verktyget.  

Johan Hellsing CEVT

Johan Hellsing, CEVT

CEVT är ett innovationscenter för Zhejiang Geely Holding Group, och utvecklar mobilitetslösningar för en annan morgondag. Modulär utveckling, avancerad virtuell teknik och mjukvaruutveckling gör det möjligt för CEVT att leverera teknik i världsklass till alla märken inom Geely.

Johan Hellsing är Senior Technical Specialist Electric Propulsion Systems på CEVT och under Bureau Veritas Automotive conference kommer han bland annat att prata om CEVT som bolag inom Geely-gruppen, Geelys Drivlinestrategi samt CEVTS fokus på Virtual Engineering och hur det kan kopplas till hållbar utveckling.

Portrait of Stephane Ponthieux

Stephane Ponthieux, Bureau Veritas Group

TISAX®, Trusted Information Security Assessment eXchange, initierades 2016 av VDA och har utvecklats av ENX-organisationen baserat på VDA-ISA-bedömning för informationssäkerhetshantering för fordonsindustrin. TISAX® är mer än en standard baserad på ISO 27001-krav med fordonsfokus. Det är ett utbytesprogram där alla bilspelare kan dela och visa sin högsta prestandanivå för hantering av känslig information och digital data för bil aktiviteter. TISAX® stöds i dag av de flesta av de största bilaktörerna, OEM och Tier 1-leverantörer, i bland annat Tyskland och adresserar alla värdekedjor från tillverkare av delar till marknadsföringsbyråer. Alla aktörer som hanterar känslig digital information som design, teknisk prestanda eller klientdata kan behöva visa sin prestationsnivå.

Under Bureau Veritas Automotive Conference 2020 kommer Stephane Ponthieux från Bureau Veritas ge er en introduktion kring TISAX® standarden och dess strategi.

Presentationen hålls på engelska. 

TISAX® är en varumärkesegenskap för ENX Association. Bureau Veritas är formellt erkänt av ENX-föreningen för att genomföra TISAX®-granskning

Picture of Lina

Lina Emilsson, Northvolt

Företaget Northvolt grundades 2016 med målet att utveckla världens grönaste battericell och etablera en av Europas största battericellfabriker med en årlig produktion på 32 GWh – tillräckligt för att driva mer än 500 00 elfordon. Centralt för visionen skulle vara ren energi, återvinning och hållbara processer - allt inriktat på att gigafabriken skulle producera världens grönaste batteri.

Under Bureau Veritas Automotive Conference 2020 kommer Lina Emilsson, Head of Quality på Northvolt berätta mer kring Northvolt och Li-jonceller men också deras resa kring att implementera standarderna ISO 9001 och IATF i verksamheten.

Tidigare deltagare berättar:

Man får många tänkvärda erfarenheter

Bra helhet på dagen

Givande och inspirerande konferens

Innehållet var intressant med en bra bredd för alla

Mycket bra sammansättning av föreläsningar

Bra variation av talare och företag!

Har fått mycket inspiration att ta hem till vårt företag