Strategy 2025

Bureau Veritas & Secura Webinarie

Mar. 1 2022
Summary

Cybersäkerhet i fordonssektorn - Introduktion till UNECE

Om webinariet
UNECE, FN:s ekonomiska kommission för Europa, publicerade två nya förordningar om krav på fordonscybersäkerhet (R155) och mjukvaruuppdateringar (R156). Fordonstillverkare, såväl som leverantörer, skulle behöva uppfylla dessa krav i Europa från och med juli 2022. I detta webinarie kommer Secura att ge en introduktion och en översikt över både R155- och R156-reglerna och de viktigaste kraven som de inkluderar för bilindustrin.

Agenda
• Introduktion
• Vad är UNECE R155 och R156?
• Inverkan på OEM-tillverkare av fordon och deras leverantörer
• Krav på överensstämmelse
• Hur förbereder man sig?
• Frågor och svar

Webinarie Datum Tid Pris PLats Anmälan

Cybersäkerhet i fordonssektorn – Introduktion till UNECE

22.03.2022

14:00-14:45

Gratis

Online

Anmälan

 

Trender inom Operational Technology säkerhet

Om webinariet
Operationell teknologi (som ICS SCADA-system) används ofta inom industri- och tillverkningsområdet. Tillförlitlighet och tillgänglighet är nyckeln, men säkerhet är lika viktigt. I detta webinarie kommer våra OT-experter på Secura att använda de senaste attackerna inom OT-domänen för att presentera de senaste trenderna inom cybersäkerhet för Operational Technology (OT) och för att visa hur tillgångsägare kan förbättra sin cyberresiliens.

 Agenda
• Introduktion
• Principer för operativ teknologisäkerhet
• Senaste trenderna inom OT-relaterade attacker från OTCAD
• Utveckling av reglering med NIS-direktivet
• Frågor och svar

Webinarie Datum Tid Pris PLats Anmälan

Trender inom operational technology säkerhet

24.03.2022

14:00-14:45

Gratis

Online

Anmälan

 

Cybersäkerhet för industriell utrustning - IEC 62443

Om webinariet
Ursprungligen designad för att användas för industriella styrsystem (ICS), anses IEC 62443 nu vara en relevant standard för många industrivertikaler, på grund av det holistiska sätt som dess krav uttrycks på. För ICS-tillverkare och ägare som är involverade i processindustrier som kemi, olja/gas eller transport, validerar det att uppfylla IEC 62443 säkerheten för enskilda ICS-system, eller sättet på vilket de distribueras i företagets nätverk. I detta webinarie kommer våra ICS-experter på Secura att presentera den växande IEC 62443-certifieringen, dess fördelar och krav.

Agenda
• Introduktion
• Vad är IEC 62443?
• Vad kan certifieras inom vilket omfattning av IEC 62443?
• Mervärde av att bli certifierad
• Vanliga utmaningar och lösningar på certifiering
• Frågor och svar

Webinarie Datum Tid Pris Plats Anmälan

Cybersäkerhet för industriell utrustning - IEC 62443

29.03.2022

14:00-14:45

Gratis

Online

Anmälan

 

Öka motståndskraften mot Ransomware-attacker

Hur skyddar du dig mot Ransomware-attacker?

Om webinariet
Ransomware är ett av de största hoten för organisationer nuförtiden. Förväntningen är att detta hot kommer att växa ytterligare. Det beror på att ransomware är ett så lukrativt affärscase för cyberbrottslingar: organisationer är alltför ofta oförberedda på dessa attacker och bestämmer sig för att betala lösen, medan ransomware-komponenter är lättillgängliga och chansen att åka fast är mycket liten. I detta webinarie kommer vi att undersöka dessa faktorer och förklara hur organisationer kan bli mer motståndskraftiga mot dessa attacker. Vi kommer att använda exempel på senaste ransomware-attacker i olika branscher, som regeringen, kritisk infrastruktur och industri.

Om talaren
Webinariet kommer att ledas av Paul Pols, vår Ransomware Resilience Principal. Paul är också föreläsare vid universitetet i Leiden för den verkställande magisterexamen i cybersäkerhet. Han undervisar i nätverkssäkerhet med fokus på attacklivscykel och Kill chain-modeller som MITER ATT&CK och Unified Kill Chain. Han utvecklade Unified Kill Chain-hotmodellen för att beskriva attackvägar, som kan användas för att analysera, jämföra och försvara sig mot cyberattacker från avancerade hotaktörer. Innan han började på Secura arbetade Paul som huvudsäkerhetsexpert för Fox-IT och som främsta tekniska och juridiska rådgivare för Investigatory Powers Commission som granskar utövandet av särskilda befogenheter av den nederländska underrättelse- och säkerhetstjänsten .

Webinarie Datum Tid Pris Plats Anmälan

Öka motståndskraften mot Ransomware-attacker

12.04.2022

11:00-11:45

Gratis

Online

Anmälan