Utbildning

Kurser

Vässa kompetensen med Bureau Veritas

Titta på våra kurser och säkra din plats idag:

Coronaviruset

Med anlednig av coronaviruset har vi på Bureau Veritas valt att genomföra alla våra kurser som distansutbildningar även under våren 2021

Bureau Veritas har erfarenhet, kunskap och teknisk expertis för att förbättra din produktivitet och prestanda genom utbildning. Vi hjälper dig att minska dina risker och bygga upp ett ansvarsfullt, säkert och hållbart företag. Vår omfattande utbildningsportfölj täcker kvalitet, miljö,  informationssäkerhet, arbetsmiljö, livsmedel och fordonsindustrin och innehåller lösningar som ger dina anställda insikt, kunskap och praktiska lärdomar de behöver för att utvecklas.

Läs mer om våra kurser och anmäl er via menyn ovan. 

FÖRDELAR

Vårt mål är att säkerställa att du alltid är bäst i din klass och håller dig uppdaterad med kurserna. Är du redan en Bureau Veritas-kund? Då får du extra bra fördelar. Kontakta vår kursavdelning för mer information.

Alla priser på webbplatsen och i katalogen är exkl. moms.

Kurser anpassade efter din verksamhet

Vill du sätta ihop en utbildningskurs som riktar sig till dina affärsbehov? En kurs som förbättrar dina anställdas kompetens inom exakt de områden du önskar? Då kan en företagsanpassad kurs vara något för dig. Kontakta vår kursavdelning för mer information.

Ni kan också hitta våra kurser på utbildning.se och studier.se

Kontakt

Telefon: +46 (0)31-60 65 33

Mail: TRGSWEDENmail@bureauveritas.com